Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

La Vall Ens Uneix demana a la Diputació la millora de la seguretat del pont d’accés a Bufali

La principal reivindicació de Bufali fa referència a la necessitat d’actuar en el pont d’accés a la localitat, ampliant-se la calçada i es cree una vorera per garantir un trànsit segur de vianants i vehicles.

La Vall Ens Uneix ha demanat a la Diputació de València la millora de la seguretat del pont d'accés a la localitat de Bufali per la carretera CV-693, titularitat de la institució provincial. El diputat comarcal per La Vall Ens Uneix a la Diputació de València, Joan Sanchis, es reunia recentment amb l’alcaldessa de Bufali, Estefania Mollà, dins la ronda d’encontres encetada per Sanchis amb els diferents alcaldes i alcaldesses de la comarca.

En aquest encontre quedava palès que la principal reivindicació de Bufali fa referència a la necessitat d’actuar en el pont d’accés a la localitat, ja que és molta la gent del poble que el travessa a peu per accedir al cementeri, amb el conseqüent perill per als i les vianants. A més a més, el trànsit rodat s’ha incrementat, i davant d’això cal que s’amplie la calçada i es cree una vorera per garantir un trànsit segur de vianants i vehicles.

Sanchis ha demanat a la Diputació de Valencia que es realitzen les gestions oportunes per a la realització de les obres necessàries; i que es consigne al pressupost de la Diputació per a 2020 crèdit suficient per a actuar sobre el pont i els seus voltants.

Publicado en Local 03 / 12 / 2019