Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

La Conselleria de Justícia considera viable el nou palau de Justícia de Ontinyent

L’Ajuntament podrà fer efectiva enguany la compra de l’edifici i la parcel•la de 3.700 m2 on s’ubica, que ja va eixir a concurs públic i que suposarà un cost de 500.000 euros per a l’Ajuntament.

Justícia ha donat llum verda al nou Palau de Justícia al barri del Llombo d’Ontinyent. Així ho ha confirmat l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, qui compareixia acompanyat de la 1ª tinent d’alcalde, Natalia Enguix.

L’alcalde feia en primer lloc un repàs per la situació dels actuals jutjats, que davant les necessitats creixents i la insuficiència de l’edifici central s’han hagut de repartir en 4 llocs.

Jorge Rodríguez, destacava l’intens treball realitzat per atendre una reivindicació històrica dels professionals de la justícia a la ciutat, agraint en aquest sentit la complicitat de la Generalitat.

L’edifici, situat a 450 metres de l’actual Palau de Justícia, és una construcció aïllada que compta amb dues plantes i quatre façanes a parcel•la que permeten unes condicions òptimes d’enllumenat natural i ventilació de les estàncies, unes característiques que també afavoreixen la distribució dels espais, optimitzant recorreguts i zones comunes.

Publicado en Local 05 / 12 / 2019