Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasComarcal

‘Entre Muntanyes’ arriba a la seua recta final amb més de 1500 participants

El dia 7, ‘Entre Muntanyes’ arribarà a la localitat de Llutxent i diumenge, serà el torn de Quatretonda.

‘Entre Muntanyes’, el programa de senderisme impulsat per la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida i la de l’Alcoià-Comptat, entra a la seua recta final després d’haver reunit ja al voltant de 1.540 participants. D’aquesta manera, els dos pròxims caps de setmana seran els últims per a gaudir d’aquesta edició del programa que ha ofert un total de 26 rutes verdes.

Així aquest dissabte, dia 7, ‘Entre Muntanyes’ arribarà a la localitat de Llutxent. Un recorregut de 7 quilòmetres i 3 hores aproximadament, amb un nivell de dificultat mitjà. Diumenge, serà el torn de Quatretonda. L’eixida des de el poliesportiu i els excursionistes començaran la ruta de la primera conducció de l’aigua. Un total de 6 quilòmetres i una durada de 4 hores. El nivell d’aquesta ruta també és mitjà.

El següent cap de setmana serà l’últim d’‘Entre Muntanyes’. El dissabte, dia 14 els interessats podran gaudir de la pujada a la creueta i barranc de l’Alegra en l’Olleria. Finalment, diumenge, dia 15, Aielo de Malferit conclourà l’edició d’aquest any d’‘Entre Muntanyes’.

Des del departament de Turisme de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida estan molt satisfets amb la bona acollida que ha tingut, un any més, aquesta iniciativa. Encara que totes les rutes són gratuïtes és necessari inscriure’s a la pàgina web de la mancomunitat.