Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

Ontinyent posa en marxa una plataforma de comerç local per donar resposta a les necessitats del xicotet comerç

Jorge Rodríguez explicava que aquesta iniciativa "ens situa en un nou nivell dins la aposta per aplicar la innovació a tots els àmbits de la gestió”.

Ontinyent ha posat en marxa la primera plataforma de compres de comerç local de la Comunitat Valenciana. Es tracta d'un espai web posat en marxa per l'assocació de comerciants Comerç In amb el suport de l’Ajuntament, on tots els establiments associats que ho desitgen poden incloure els seus productes, ordenats per seccions, per tal de vendre’ls online amb un termini d’enviament de 24 hores.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, que presentava la plataforma junt a la presidenta de Comerç IN, Maria José Alhambra, i el regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Pablo Úbeda, explicava que aquesta iniciativa "els situa en un nou nivell dins la aposta per aplicar la innovació a tots els àmbits de la gestió”.

La web forma part del projecte d’impuls a la digitalització del sector, que als últims mesos ha inclòs també altres accions com la presentació de la nova APP de l’associació o la posada en marxa d’un "rasca rasca" digital. Iniciatives que la presidenta de Comerç IN, Maria José Alhambra, explicava que "serveixen per oferir la possibilitat també de comprar des de casa els productes dels establiments”.

Publicado en Local 10 / 12 / 2019