Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

Ontinyent començara la gestió directa del autobús urbà per què siga gratuït des de l’1 de gener

L’ús del bus serà totalment gratuït, sense requerir-se cap tiquet ni abonament. El projecte de pressupost municipal per a 2020 preveu una partida de 145.000 euros.

L’Ajuntament d’Ontinyent assumirà la gestió directa de l’autobús urbà per tal de fer-ho gratuït des del proper 1 de gener. Així ho ha avançat l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, en una roda de premsa on compareixia acompanyat per les regidores Sayo Gandia i Inma Ibáñez.

L’alcalde explicava que amb esta mesura “volen testar la gestió directa per comprovar si va a ser millor licitar l’adquisició d’autobusos d’emissions zero o licitar la prestació de tot el servei”.

L’ús del bus serà totalment gratuït, sense requerir-se cap tiquet ni abonament. Per dur a terme aquest canvi, el projecte de pressupost municipal per a 2020 preveu una partida de 145.000 euros.

La regidora de Transport Públic, Inma Ibáñez, destacava que “promoure la utilització del transport públic enlloc dels vehicles privats, afavoreix la reducció de les emissions de contaminants”.

Publicado en Local 11 / 12 / 2019