Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

Ontinyent es la ciutat de la Comunitat Valenciana amb menys delictes

Segons les dades del Ministeri sobre els municipis de més de 30.000 habitats entre els mesos de gener a setembre, Ontinyent ha registrat 646 infraccions penals.

El Balanç de Criminalitat del Ministeri de l’Interior corresponent al tercer trimestre de l’any ha situat Ontinyent com la ciutat amb menys infraccions penals de tota la Comunitat Valenciana. En total, segons les dades del Ministeri sobre els municipis de més de 30.000 habitats entre els mesos de gener a setembre, Ontinyent ha registrat 646 infraccions penals.

D’entre els diferents indicadors que es repleguen en aquest balanç, destaca com a tipus d’infracció més freqüent els robatoris amb força en domicilis, establiments i altres instal•lacions, una xifra que en el balanç interanual es redueix a Ontinyent en un 18’5%.

El regidor de Seguretat, Josep Gandia, ha vinculat estes xifres a l'entrada en funcionament dels nous elements de vigilància incorporats, que inclouen els nous drons municipals amb què es compta des de juny i el sistema de cameres instal•lades entre març i juny.

Publicado en Local 11 / 12 / 2019