Radio Ontinyent
Radio Xàtiva

anunciante

NoticiasLocal

Ontinyent destinarà 1 milió i mig d'euros en inversions per la sostenibilitat i contra el canvi climàtic

Aquestos diners s'invertiran en 4 objectius principals per fer una ciutat més sostenible

Així ho confirmava la regidora de Medi Ambient, Sayo Gandia, qui avançava que el treball per mitigar l’impacte ambiental “serà un dels principals objectius del Govern d’Ontinyent als propers anys".

El primer d’estos objectius serà la millora de l’eficiència energètica en edificis, infrastructures i serveis públics, destinant una subvenció europea de 200.000 euros dels Fons Feder per a millorar l’eficiència energètica del pavelló d’esports. En segon lloc, s’aposta per millorar les xarxes d’aigua per evitar fugues, previndre vessaments i mantenir el bon estat dels pous, destinant-se 225.000 euros a millores al Pou dels Tarongers i 220.000 a la xarxa d’aigua i clavegueram.

En tercer lloc, es posarà en marxa un sistema públic de prestes de bicicletes elèctriques, també es millorarà la xarxa d’aparcabicis i es subvencionaran els kits elèctrics de bicicleta. Finalment, dins de les accions d’adaptació a la ciutat per pal•liar els efectes de la DANA, es destinen 200.000 euros per a obres hidràuliques a la zona de Benarrai; i 300.000 per a la regeneració de la Cantereria i estabilització del talús de la zona, també amb fons europeus FEDER.

Publicado en Local 12 / 12 / 2019